Tilslutning

Antenneforeningen Ejby Strand

Ønsker du tilslutning og medlemskab af Antenneforeningen Ejby Strand ?


Alle ejendomme i den del af Ejby, hvor der er lagt kabler til antenneanlægget har mulighed for at blive medlemmer af foreningen.


Indmeldelse i Antenneforeníngen koster p. t. et engangsgebyr på kr. 600,00 og beløbet er inkl. teknisk åbning af forbindelsen. Det er en forudsætning, at der tidligere har været tilslutning med fordelerboks og  ledningstræk til boligen og at dette udstyr er intakt i forbindelse med indmeldelsen.


Nye medlemmmer, hvor boligen ikke tidligere har haft tilslutning til antenneanlægget, skal desuden betale de tekniske omkostninger til evt. ledningstræk og opsætning af ekstra fordelerboks på hovedkablet.


Det er Dansk Kabel TV, som forestår den tekniske drift på anlægget og foretager den tekniske tilslutning.

Vi beder derfor i hvert tilfælde Dansk Kabel TV om et tilbud på denne opgave.


Hvis der er behov for at grave et nyt kabel ned, kan det efter nærmere aftale ske med egen arbejsdskraft.


Betaling for indmeldelsen samt de. tekniske omkostninger ved tilslutningen skal indbetales til Antenneforeningens bankkonto før end antenneforbindelsen kan aktiveres.


Du er velkommen til at kontakte foreningen på tlf. 22 74 76 64 eller via mail på info @ ejbyantenne. dk hvis du ønsker at blive medlem.  Så beder antenneforeningen DKT om et tilbud på hvor meget det vil koste, så du kender prisen inden du endelig beslutter dig. I den forbindelse kan det være en fordel, hvis flere naboer slår sig sammen, så omkostningerne til kabel og evt. bokse kan deles.


Bemærk, at du som medlem af antenneforeningen også får mulighed for billigt Internet samt IP-telefoni via abonnement hos You See.

Tilslutning