You See tilbud

Antenneforeningen Ejby Strand

Tilbud fra You See


Ekstra TV-kanaler

Alle medlemmer uanset hvilken tv-pakke der modtages i dag kan tilvælge yderligere tv-kanaler hos You See. Det kræver at der er lavet aftale og tegnet et individuelt abonnement hos You See på den eller de ønskede ekstra kanaler.


Bland selv TV-kanaler

Hvis du i forvejen har enten Fuldpakke eller Mellempakke kan du hos You See bestille Bland Selv TV-kanaler. Når du har bestilt bland selv giver You See efterfølgende besked til Antenneforeningen


You See kræver samtidig, at Antenneforeningen sætter et grundfilter på din forbindelse og dette koster kr. 600 i tekniske omkostninger, som du skal indbetale til Antenneforeningen.


Medlemmer med grundpakken, som ønsker bland selv skal først vælge at skifte til mellempakken eller fuldpakken, men slipper for at skifte filter.


Når man vælger bland selv koster ikke ekstra kontingent til antenneforeningen ud over det alm. kontingent for henholdsvis mellem- og fuldpakken.


Bemærk, at ved bland selv er kanalerne i grundpakken obligatoriske og kan ikke udskiftes. Det er de 10 ekstra kanaler som er i mellempakken og de 36 ekstra kanaler som er i fuldpakken der kan skiftes.


Internet, IP telefoni og You See

Alle medlemmer kan få Internet og IP telefoni hos You See med rabat.


Hvis du ønsker Internet og IP telefoni skal du kontakte You See og få oprettet et abonnement hos dem..


Du kan kontakte You See enten via internet, på tlf.70 70 40 40 eller i en You See butik.


Du skal her oplyse, at du er medlem i Antenneforeningen Ejby Strand og vores anlæg har nr. 5008869 hos You See.


Se mere HER


 You See Play til alle medlemmer uanset TV-pakke


YouSee Play Live-tv tilbydes til alle medlemmer med grundpakke, mellempakke eller fuldpakke.

Med YouSee Play Live-tv kan man se de fleste af sine tv-kanaler på pc, tablet og mobil – både ude og hjemme. Gælder dog ikke hvis man opholder sig i udlandet.


Adgang til Live-tv leveres uden det koster ekstra.


YouSee Play Live-tv er en online tjeneste, og dermed skal husstanden have en internetforbindelse for, at kunne benytte tjenesten.


Du kan læse nærmere ved at klikke HERYou See Mobil - tilbud


Alle medlemmer i antenneforeningen kan opnå rabat på mobiltelefoni hos You See Mobil. Du kan læse mere på You See´s hjemmeside ved at klikke HER